12°C
Overcast clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Stedebroec)

Beste lezer,

Met de zomervakantie in zicht stonden de afgelopen maanden in het teken van afronden en vooruit kijken. Het afronden gaat hierbij vooral over evaluaties van evenementen zoals de verenigingsfietstocht, maar ook het opruimen van de gymzalen waarbij de materialen worden geïnventariseerd. Met als doel om volgend schooljaar weer netjes en voorbereid te starten.

Het vooruitkijken gaat dit jaar ook over een nieuwe school. Wellicht hebben jullie in de krant het stukje gezien over de Kloet en de problemen met de akoestiek. Dat probleem heeft ervoor gezorgd dat ik de Uilenburcht verlaat en aan de slag mag bij de Willibrordus. Jammer maar ook weer zin in een nieuwe uitdaging!

Vanuit Team Sportservice maken wij iedere vakantie een uiting voor kinderen, zodat zij ook in de vakantie actief kunnen zijn. Voor de zomervakantie is het een toffe zomerposter met daarop een Olympische reis. Dit in het kader van de Olympische Spelen die deze zomer plaatsvinden. Door middel van een interactieve poster, gaan de kinderen langs verschillende landen. In ieder land is een weetje, een workout en een gezond gerecht te vinden. Zes landen, oor iedere week van de vakantie één. Ga naar teamsportservice.nl/westfriesland en open de poster. De poster werkt het beste op een laptop.

Team Sportservice wenst iedereen een hele fijne en actieve zomer(vakantie)!

Sportieve groet,

Bart de Haas
Buurtsportcoach Stede Broec
Team Sportservice West-Friesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl