16°C
Broken clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Stede Broec)

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Heidy Gobes en ben sinds 4 juli de nieuwe buurtsportcoach van Team Sportservice voor de gemeente Stede Broec. Daarnaast zal ik ook een deel van mijn taken als Buurtsportcoach in Landsmeer doen.

Mijn achtergrond binnen de sport is breed, maar ook weer specifiek. Ik kom zelf uit de zwemwereld als sporter. Naast mijn studies Cios en Sportmanagement ben werkzaam geweest als trainer, coach en vrijwilliger binnen verenigingen. Jarenlang heb ik als allround zwemonderwijzer gewerkt, waarin ik lesgegeven heb aan diverse doelgroepen. Ook heb ik als combinatiefunctionaris gewerkt in Alkmaar waarbij ik verantwoordelijk was voor sportstimulering op zwemgebied voor scholen en een deel verenigingsondersteuning.

Ik zie het als een mooie uitdaging om alle nieuwe informatie te verwerken die op mij af is gekomen. Ik probeer dan ook zo goed als het kan orde te brengen in al het aanbod en doelgroepen waar ik voor ga werken. Zo ben ik gestart met een klein project om sportaanbod voor Oekraïense kinderen in de zomervakantie op te zetten. Ook zijn wij als Team Sportservice West-Friesland druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement Doortrappen met de daaraan gekoppelde activiteiten van de beweegkaravaan in de gebieden SED.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te leren kennen en een goede samenwerking te hebben met alle sportaanbieders en organiserende partijen in de gemeente. Tot snel!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl