12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Enkhuizen)

Wat was het weer een leuke herfstvakantie! De hele week vonden er verschillende activiteiten plaats en hebben er ruim 120 kinderen meegedaan aan diverse beweegactiviteiten. Zo hebben onze vakleerkrachten sporthal de Sprong omgebouwd tot een ware lasergamehal, is er getrefbald en hebben kinderen tijdens de sportinstuif kennis kunnen maken met diverse sporten en spelletjes.

Er zijn ook een aantal groepjes aan de slag gegaan bij het Hertenkamp. De allerjongste kinderen konden samen met papa en mama of opa en oma opzoek naar de kabouters tijdens de speurtocht, terwijl de oudere kinderen zelfstandig op ontdekking gingen door het Wilhelminaplantsoen met behulp van een GPS. Voor ieder wat wils!

Naast het organiseren van activiteiten voor kinderen, ben ik al bijna 2 jaar betrokken bij het Sport- en beweegakkoord in Enkhuizen. Samen met 5 andere vrijwilligers vorm ik de kerngroep en zijn wij achter de schermen bezig om hier vorm aan te geven. Om het Sportakkoord dynamisch te houden zijn nieuwe initiatieven van harte welkom. Sinds kort is er extra subsidie vrijgemaakt. Dus, heeft u een prachtig idee wat een bijdrage levert aan een vitaal sport- en beweegklimaat in Enkhuizen, dien dan voor 1 december een subsidieaanvraag in.

Bent u enthousiast, maar heeft u eigenlijk nog een heleboel vragen of wilt u weten waar u het subsidieformulier kunt vinden, neem dan vrijblijvend contact op via fdewit@teamsportservice.nl of 0229 – 287700.

Sportieve groet,

Fleur de Wit

Vakleerkracht bewegingsonderwijs en Buurtsportcoach Enkhuizen

Organisatie: Team Sportservice West-Friesland

Telefoon: 0229- 287700

fdewit@teamsportservice.nl

www.teamsportservice.nl/westfriesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl