6°C
Broken clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Enkhuizen)

Dit jaar is het van 17 t/m 26 september Nationale Sportweek. Het thema is ‘Sport doet iets met je’. Voor de bewoners van de aanleunwoningen rondom Overvest is op vrijdagochtend 24 september een beweegstraat georganiseerd, zodat zij kennis konden maken met en meedoen aan diverse (beweeg)activiteiten. Daarnaast was er ook een medewerker van Omring aanwezig om een rollatorcheck uit te voeren en iets te vertellen over hun diensten. Onder het genot van een kopje koffie was het een gezellig ochtend.

Ook in de herfstvakantie is er voor kinderen van alles te beleven in Enkhuizen. De hele week kunnen zij samen met vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan leuke, actieve en uitdagende activiteiten. Naast de jaarlijkse sportinstuif, zijn er dit jaar ook een aantal andere activiteiten zoals een GPS ontdekkingstocht door het Wilhelminaplantsoen. Ook voor de jonge kinderen (2 – 5 jaar) zijn er sportieve activiteiten, zoals een ouder-kind sportinstuif. Op woensdag 20 oktober zijn ouders met peuters en/of kleuters welkom in sporthal de Drecht om samen verschillende beweegactiviteiten te ontdekken en zich te laten informeren over het belang van bewegen, gezond eten en opvoeding.

Bent u nieuwsgierig naar het volledige activiteitenrooster voor de herfstvakantie, kijk dan op https://jouw.teamsportservice.nl/west-friesland/ of www.noordhollandactief.nl

Mocht u vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Sportieve groet,

Fleur de Wit

Vakleerkracht bewegingsonderwijs en Buurtsportcoach Enkhuizen

Organisatie: Team Sportservice West-Friesland

Telefoon: 0229- 287700

fdewit@teamsportservice.nl

www.teamsportservice.nl/westfriesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl