11°C
Broken clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Enkhuizen)

Team Sportservice heeft voor kinderen een zomervakantie doeboek ontwikkeld. Zij hoeven zich deze vakantie dus niet te vervelen en zijn tegelijkertijd lekker actief en gezond bezig! Het is een toffe zomerposter met daarop een Olympische reis. Dit in het kader van de Olympische Spelen, die van 23 juli tot en met 8 augustus worden gehouden.


Door middel van een interactieve poster gaan de kinderen langs verschillende landen. In ieder land is een weetje, een workout en een gezond gerecht te vinden. Zes landen, voor iedere week van de vakantie één.

Ga naar www.teamsportservice.nl/westfriesland en kijk op de website onder het kopje ‘nieuws’ om de poster te openen. De poster werkt het beste op een laptop.

Daarnaast organiseren wij in de laatste week van de vakantie een sportinstuif! Op dinsdag 17 augustus kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 zich lekker een ochtend uitleven in gymzaal de Sprong. Lasergamen, klimmen, klauteren, zwaaien, karate of springen op het springkussen, niets is te gek! Meer informatie en aanmelden kunt u doen via www.noordhollandactief.nl.

Team Sportservice wenst iedereen een hele fijne en actieve zomervakantie!

Sportieve groet,

Fleur de Wit

Vakleerkracht bewegingsonderwijs en Buurtsportcoach Enkhuizen

Organisatie: Team Sportservice West-Friesland

Telefoon: 0229- 287700

fdewit@teamsportservice.nl

www.teamsportservice.nl/westfriesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl