12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Drechterland)

Met ingang van 1 januari 2022 ben ik, Paul Molenaar, de nieuwe buurtsportcoach van Drechterland, en mag daarmee de werkzaamheden van Linda voortzetten. Hiervoor heb ik 13 jaar met veel plezier als buurtsportcoach in Amsterdam gewerkt. Nu krijg ik de kans om dit voor mijn eigen gemeente te gaan doen, want ik woon namelijk al ruim 35 jaar in Oosterblokker.

Sporten en bewegen ben ik ook een groot liefhebber van. Vooral de racketsporten vind ik leuk om te doen en je kunt me vinden bij de sportverenigingen van tafeltennis en badminton. Daarnaast wandel ik veel en tuinieren is een andere hobby van mij.

Ik geef graag persoonlijk advies aan iedereen die drempels ervaart bij het starten van bewegen. Zo vinden we uiteindelijk voor iedereen een passende activiteit. Zo sluit ik bijvoorbeeld aan bij een groepsactiviteit van een diëtistenpraktijk in Drechterland. Het wekelijkse sportmoment van deze groep houdt na twee maanden op. Ik geef de deelnemers inzicht in het sportaanbod in de omgeving en geef hen een sportkeuzeformulier mee. Hierdoor kunnen ze na het traject een bewuste sportkeuze maken en aansluiten bij een activiteit in de buurt.

Als buurtsportcoach ben ik verbinder tussen sport/ beweegaanbod en mensen die willen bewegen. Door mijn grote netwerk kan ik mensen in contact brengen met elkaar. Een waardevolle functie voor de gemeente.

Wil je ook (meer) in beweging komen? Sluit je aan bij een van de vele sportverenigingen of ander beweegaanbod in de gemeente. Een overzicht hiervan is bij mij te krijgen, ik help je graag bij het vinden van een passende activiteit. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Met sportieve groet,

Paul Molenaar
Buursportcoach gemeente Drechterland
pmolenaar@teamsportservice.nl  – 06 46552484

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl