12°C
Broken clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Stede Broec)

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Hopelijk wordt 2022 een mooi jaar zonder al teveel beperkingen.

Mijn naam is Jordi Meester en ik verzorg deze column als vervanger van mijn collega Bart. Ander poppetje, maar dezelfde organisatie en energie! Ik doe dit vanuit mijn functie als Verenigingsadviseur/ Adviseur Lokale Sport binnen de gemeente West-Friesland.

Laten we van 2022 een mooi jaar maken. Samen kleine stapjes zetten om zo grote doelen te behalen. In beweging blijven is hiervoor essentieel en dit geldt voor mensen in alle leeftijdsgroepen. Om fysiek in orde te zijn en je afweersysteem goed te laten functioneren dien je dagelijks te bewegen. In de tijden dat het Covid virus bij ons is lijkt het nog wel belangrijker, maar soms juist ook moeilijker om te bewegen. Daardoor is ook het mentale aspect van sport: ‘even je hoofd leeg maken’, in deze tijden van groot belang. Voel je niet schuldig als je het niet doet, maar complimenteer jezelf als je wel de moeite neemt om een kleine stap te zetten.

Het doet me dan ook deugd om veel mensen en partijen in Stede Broec bezig te zien om zichzelf en elkaar te helpen. Vanuit mijn functie zie ik wat er allemaal gebeurd. Ik ben ook betrokken bij het Sportakkoord en voor dit jaar is er weer een geldbedrag beschikbaar om mensen in beweging te krijgen en houden. Dit geld is bedoeld voor initiatieven waarbij meerdere partijen samen met een idee komen dat aanzet tot bewegen.

Graag ga ik met jullie in gesprek om te kijken waar jullie wensen liggen, want dit is de kracht van het Sportakkoord; het komt vanuit de mensen en wordt niet vanaf boven opgelegd. Samen willen wij de wensen van de inwoners, verenigingen en andere organisaties vertalen naar een mooi concreet project waar de mensen binnen Stede Broec blij van worden.

We doen het samen!

Graag hoor ik jullie reacties en input via jmeester@teamsportservice.nl.

Sportieve groet,
Jordi Meester
Verenigingsadviseur/Adviseur Lokale Sport

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl