4°C
Scattered clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Drechterland)

Vanaf januari start ik met een nieuwe uitdaging binnen Team Sportservice. Naast het geven van gymlessen op basisscholen ga ik (nieuwe) collega’s coachen in het bewegingsonderwijs. Ik heb hier heel veel zin in, al betekent dit wel dat ik mijn taken als buurtsportcoach in de gemeente Drechterland over ga dragen aan een nieuwe collega. 

In de zomervakantie was het al bekend dat ik een andere functie ga krijgen maar nu het steeds dichterbij komt, doet het mij toch wel wat. Ik ben ontzettend trots op de activiteiten en contacten die zijn ontstaan afgelopen jaren. De contacten met verenigingen, maatschappelijke organisaties en ook bewoners ga ik zeker missen. Daarom iedereen bedankt voor de fijne samenwerking afgelopen jaren!  

Mijn vervanger zal zich storten op nieuwe uitdagingen voor 2022. Zo zijn we momenteel bezig met beweegtassen op woonzorglocaties, gaan we aan de gang met het opzetten van nieuwe beweegaanbod voor mensen met een beperking en verzorgen we een bijscholing op kinderdagverblijven met daarbij beweegtips voor de leeftijd 0-4 jaar.  
En we zijn voor 2022 nog steeds opzoek naar nieuwe collega’s in het bewegingsonderwijs. Als u iemand weet bij wie deze functie goed past dan horen wij dit graag. U kunt e-mailen naar: lvandenberg@teamsportservice.nl.  

Eerst gaan we genieten van de kerstvakantie. Ik wens daarom iedereen hele fijne feestdagen en een sportief 2022. Neem gerust nog even een kijkje op onze website en vermaak je met het kerstvakantie-doeboek, www.teamsportservice.nl/westfriesland.

Met sportieve groet, 

Linda Broersen – van den Berg 
Buurtsportcoach gemeente Drechterland 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl