3°C
Broken clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Drechterland)

Een paar keer in het jaar komen we met onze vakdocenten bewegingsonderwijs samen om van elkaar te leren. Tijdens het afgelopen overleg deelden we spellen met elkaar die zeker een succes zijn in de gymzaal. Naast dat we er zelf wat van opsteken, zijn we daardoor ook lekker in beweging. Dit is een absolute meerwaarde van het werken bij Team Sportservice.

Aankomend overleg gaan we het onder andere over pietengym hebben. Een les waar ik elk jaar weer zin in heb (vanaf het moment dat de gymzaal is opgebouwd). Alle kinderen gaan gymmen als echte pieten. Kunnen zij ook balanceren, klimmen, zwaaien, cadeautjes bezorgen en in de schoorsteen mikken? We oefenen het allemaal tijdens de pietengymles, met op de achtergrond gezellige Sinterklaasmuziek. Natuurlijk hopen we dat eind van de les de piet weer langs is gekomen voor de pieten-diploma`s.

Vanaf januari 2022 komt er een nieuwe buurtsportcoach in de gemeente Drechterland. Ik ga me focussen op het coachen van directe collega`s in het bewegingsonderwijs. Een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Wel blijf ik lesgeven op de Westwijzer en op ’t Pancratius dus ik hoef de gemeente Drechterland gelukkig niet volledig los te laten. Voor nu kunt u nog steeds contact opnemen bij vragen rondom sport en bewegen in de gemeente. Ik help u graag verder.

Met sportieve groet,

Linda Broersen – van den Berg (lvandenberg@teamsportservice.nl)

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl