14°C
Scattered clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Drechterland)

Een sportschool organiseert een sportieve activiteit voor de kijkende ouder waarvan het kind aan het kickboksen is. Hierdoor heb je twee vliegen in één klap en als ouder zijnde heb je daardoor in de avond vrij van sporten. Dit is één van de initiatieven die is ontstaan vanuit het landelijk sportakkoord. Hier wordt u toch enthousiast van? U kunt zelf ook met een idee komen.

Vanuit het Sportakkoord ‘Drechterland Beweegt!’ is er extra subsidie vrijgemaakt om sporten en bewegen te stimuleren. Zoek contact met lokale sportverenigingen, -aanbieders en -organisaties met een maatschappelijke rol en dien een aanvraag in.

De kopgroep van het sportakkoord wilt u hierbij helpen. Op woensdagavond 3 november wordt een `speeddate` avond georganiseerd, zodat u uw vragen kunt stellen. U komt met een idee en gaat weg met een aanvraag.
Tussen 19:00 en 20:00 uur bent u welkom bij:
– Sportkantine de Sluis, Sluisweg 2, Hoogkarspel
– Sportkantine de Valken, Koggeweg 45, Hem
Graag aanmelden door een email te sturen naar: lvandenberg@teamsportservice.nl en geef hierbij uw voorkeurslocatie door.

In de herfstvakantie is er een ‘unieke sportdag’ georganiseerd. Tijdens de sportdag gingen kinderen uit groep 6, 7 en 8 samen met mensen met een beperking sporten. Samen speelden zij voetbal, hockey, rolstoelhandbal en was er een stormbaan. De Albert Heijn zorgde voor een heerlijk appeltje voor alle deelnemers en vrijwilligers.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl