18°C
Clear sky

Column Team Sportservice West-Friesland (Drechterland)

Vanuit Team Sportservice maken wij iedere vakantie een uiting voor kinderen, zodat zij ook in de vakantie actief en gezond bezig kunnen blijven. Voor de zomervakantie is het een toffe zomerposter met daarop een Olympische reis. Dit in het kader van de Olympische Spelen die deze zomer plaatsvinden.
Door middel van een interactieve poster, gaan de kinderen langs verschillende landen. In ieder land is een weetje, een workout en een gezond gerecht te vinden. Zes landen, voor iedere week van de vakantie één. Ga naar www.teamsportservice.nl/westfriesland en je opent de poster. De poster werkt het beste op een laptop.

Vanuit het sportakkoord ‘Drechterland beweegt’ is er extra subsidie vrijgemaakt om sporten en bewegen te stimuleren. Sportverenigingen, -aanbieders en -organisaties met een maatschappelijke rol in de gemeente kunnen hier aanspraak op maken.
Het doel van het Sportakkoord is om de organisatie en de financiën van de sport toekomstbestendig te maken. Het uitgangspunt van het sportakkoord Drechterland Beweegt is meer inwoners van Drechterland met plezier laten sporten en bewegen. In het akkoord zijn drie ambities uitgewerkt namelijk: 

  1. Iedereen moet kunnen sporten en bewegen;
  2. Vitale sportaanbieders;
  3. Van jongs af aan vaardig in bewegen.

Wilt u meer informatie over het sportakkoord en/of het aanvraagformulier ontvangen? Stuur een email naar: sportakkoorddrechterland@gmail.com.

Team Sportservice wenst iedereen een hele fijne en actieve zomervakantie!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl