13°C
Broken clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Drechterland)

Wat zijn wij blij met de samenwerking met stichting Hart van West-Friesland en de jongerenwerkers van de SED gemeenten. Op initiatief van Hart van West-Friesland worden er in het weekend van 10 en 11 april hele gave en gratis sportclinics aangeboden voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar. Team Sportservice heeft geholpen in het creëren van een uitdagend sportprogramma en dat is gelukt!In de gemeente Drechterland is er een samenwerking gevonden met Keep Moving 4 All uit Ooster-Blokker en de Westfriese Golfcub uit Westwoud.
Sportpark keep Moving is een plek waar verschillende buitensporten samenkomen zoals obstacle run, freerun, calisthenics en bootcamp. Eerst worden de deelnemers getraind en daarna wordt er een ware obstacle run gehouden.
Bij de golfvereniging maken de jongeren, onder begeleiding van een golfprofessional, op een leuke manier kennis met alle facetten van de golfsport.
In de gemeenten Stede Broec en Enkhuizen zijn er voor de jongeren mogelijkheden om te zeilen, paintballen en/of om multisport te beoefenen.
Behoor jij tot de doelgroep 14 tot en met 27 jaar en heb je zin om eens een weekend lekker sportief bezig te zijn? Geef je dan snel op via www.hvwestfriesland.nl en zoek bij tabblad evenementen jouw clinic uit!

Daarnaast zullen niet alleen de jongeren binnenkort op de golfbaan staan want door het contact met de golfclub is er een afspraak gemaakt om de dichtbij zijnde basisscholen uit te nodigen op de golfbaan voor een kennismakingsles. Een mooie taak voor mij als buurtsportcoach om dit in zijn werk te zetten en ook de jongere jeugd een balletje te laten slaan.

Met een sportieve groet,

Linda Broersen-van den Berg

Buurtsportcoach Drechterland

lvandenberg@teamsportservice.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl