0°C

Column Sportservice West-Friesland (Enkhuizen)

Winterpret!

Na zes weken thuisonderwijs zijn de basisscholen weer open! Nog niet alle bewegingsconsulenten van Team Sportservice kunnen weer volledig gymles geven. Elke school en stichting heeft hierin een ander beleid. Sommige collega’s mogen alweer met klassen de gymzaal in, terwijl er ook collega’s zijn die alleen buiten gymles mogen geven of zelfs tot de voorjaarsvakantie nog even helemaal niet.

Gelukkig heeft het winterse weer voor een hoop blije gezichten gezorgd. Naast sneeuwballengevechten hebben er ook een aantal klassen tijdens de gymles mogen genieten van het ijs. IJsclub Enkhuizen was zo gastvrij om ons te ontvangen. Voor sommige kinderen was dit zelfs de eerste keer op schaatsen. Iets wat zij waarschijnlijk niet snel vergeten! Bent u ook zo enthousiast geworden van het schaatsen? De IJsclub verwelkomt graag nieuwe leden. Steunt u ze ook? Dan kunnen wij er in de toekomst allemaal van blijven genieten.

Helaas ziet het weerbericht er de komende dagen minder aangenaam uit. Even lekker naar buiten voor de dagelijkse wandeling slaat u misschien toch eerder over als het met bakken uit de hemel komt. Heeft u toch zin in een beetje beweging en dan ook nog onder het genot van de gezelligheid van andere, dan is de Gezellige Online Thuis Beweeg Bingo misschien wel iets voor u. Ik nodig u uit om vrijdag 26 maart gezellig mee te spelen. U kunt zich hier binnenkort voor aanmelden. Houd de website www.noordhollandactief.nl of onze website/Facebook-pagina hiervoor in de gaten.

Sportieve groet,

Fleur de Wit

Vakleerkracht bewegingsonderwijs en Buurtsportcoach Enkhuizen

Organisatie: Team Sportservice West-Friesland

Telefoon: 0229- 287700

fdewit@teamsportservice.nl

www.teamsportservice.nl/westfriesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl