-0°C
Broken clouds

Basisschoolkinderen kunnen gratis meedoen aan scholierentoernooi Doko

Tafeltennisvereniging Doko ’t Zand houdt op donderdag 29 december 2022 een tafeltennistoernooi voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich bijvoorbeeld via school aanmelden voor het toernooi. Het toernooi is van 12.00 tot ongeveer 15.00 uur in de gymzaal, naast sporthal De Multitreffer, in ’t Zand.

Het zal weer spannend worden in de gymzaal van ’t Zand verwacht Ton Muller van Doko. “We delen de kinderen zoveel mogelijk in groepen in qua leeftijd/groep waarna ze op tijd tafeltenniswedstrijden spelen tegen elkaar. In iedere (leeftijds)groep is een mooie beker te winnen”.

Voorafgaand aan het scholierentoernooi kunnen de kinderen oefenen bij Doko. Op dinsdag 13, 20 en 27 december zijn alle deelnemers aan het toernooi welkom in de gymzaal, naast sporthal De Multitreffer, in ’t Zand. De trainingen zijn van 19.00 tot 20.15 uur. Het is fijn als je zelf een batje kunt meenemen. We hebben een paar reservebatjes in de zaal. Aanmelden is vóór vrijdag 16 december via bestuur@doko.nl. Je vermeldt in deze mail de naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, groep en schoolnaam, en of je wel of niet lid bent van een tafeltennisvereniging. Ook moet vermeld worden wie kan komen helpen met tellen (een ouder, grote broer/zus, opa of oma).

Omdat Doko in 2020 vijftig jaar bestond en er toen door corona geen toernooi georganiseerd kon worden, is deelname gratis.

Dit feest is mede mogelijk gemaakt door Team Sportservice Noordkop en Sportakkoord Schagen.

Meer weten ? Neem contact op met één van de bestuursleden, bestuur@doko.nl.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl