6°C
Broken clouds

Badminton: snel, flitsend en spannend

Toch weer vakantiekilo’s opgedaan en wil je die weer snel kwijt? Kies je daarvoor om lekker anoniem op de home trainer achter de TV of op een crosstrainer in een zweterig zaaltje aangemoedigd door een overactieve meneer of dame of kom je toch liever badminton spelen bij B.C. de Flinters?

Een geweldig spel

Je kunt met badminton zeer goed je energie kwijt en als je wilt kun je jezelf in een korte tijd helemaal leeg spelen. Het is een spelletje dat voor veel spelers topsport is geworden. Verder is het laagdrempelig en gemakkelijk om mee te beginnen, maar wordt meer uitdagend op topniveau.

Badminton is geen dure sport, je betaalt bij B.C. de Flinters als recreant €110,- per jaar. Dan kun je spelen van eind augustus tot eind juni. Je hebt alleen een paar sportschoenen en een racket nodig. Welke sportschool kan daar tegenop?

Badminton is een sport voor alle leeftijden van jong tot oud. Zo is er bad-mini-ton voor kinderen rond de leeftijd van 6/7 jaar. Bij de Flinters spelen en trainen deze kinderen op zaterdag morgen onder deskundige leiding van onze trainster.

Ook op oudere leeftijd kun je nog heel goed een shuttle slaan. Kom op de vrijdagmiddag eens kijken, dan spelen de senioren.

Jeugd

De jeugd kan bij de Flinters al terecht vanaf 6 jaar voor het zo genoemde bad-mini-ton, de iets oudere jeugd kan naast het wekelijkse spel of de training ook deelnemen aan de district competitie. Dit jaar zijn en weer zeven teams die hier aan deelnemen.

Recreanten

Senior ben je vanaf 18 jaar en deze spelen recreatief op de donderdagavond, zij kunnen dan een training volgen, deze is niet verplicht. Daarnaast kunnen ze heerlijk vrij spelen.

Voor degene die nog niet zo zeker is of badminton wel iets voor hem of haar is is er de mogelijkheid om drie keer gratis mee te spelen om te besluiten of badminton wel iets voor je is.

https://www.bcdeflinters.nl/

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl