6°C
Overcast clouds
6°C
Overcast clouds

AVL Rent Grootslag Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Versoepelingen in de sportwereld

Langzamerhand worden er steeds meer versoepelingen doorgevoerd in de sportwereld, de volgende stap die doorgevoerd zal gaan worden is het toestaan van sportevenementen. Zo is de toernooicommissie van het AVL Rent Grootslag Open volop bezig in de voorbereidingen om vanaf zaterdag 3 juli tot en met zondag 11 juli een geweldig tennistoernooi op de kaart te zetten.

1-daags event in 2020

In 2020 is er bij TC ’t Grootslag een enthousiaste groep leden opgestaan om het open tennistoernooi nieuw leven in te blazen. Na meerdere vergaderingen werd door de tennisbond besloten dat sporttoernooien niet toegestaan waren in verband met de geldende coronamaatregelen. De nieuwe toernooicommissie liet zich niet uit het veld slaan en mocht een 1-daags event organiseren voor de leden waarbij maximaal 100 deelnemers onderlinge wedstrijden mochten spelen. Een ontzettend geslaagde dag werd afgesloten en werd er samen met de deelnemers uitgekeken naar een “normaal” toernooi in 2021.

“Normaal” toernooi in 2021

Langzamerhand zakte de moed een beetje in de schoenen van de toernooicommissie, totdat meneer de Jonge vertelde dat er vanaf 30 juni, als de cijfers het toelaten, sportevenementen terug gaan keren op de kalender. De toernooicommissie is inmiddels in de laatste fase van de voorbereidingen belandt en hoopt dan ook op veel deelnemers en publiek op het park aan de Raadhuislaan in Grootebroek.

Inschrijving is helaas gesloten maar u bent elke dag welkom om tennis te kijken, gezelligheid en activiteiten.

Volg ons online.

T.C. Het Grootslag (tcgrootslag.nl)

Grootslag Open | Facebook

AVL Rent Grootslag Open (@grootslag_open) • Instagram-foto’s en -video’s

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl