6°C
Broken clouds

Al meer dan 120 aanmeldingen voor IRONKIDS!

HOORN 24 juni – Vrijdagmiddag 24 juni 2022 vanaf 16:00 uur vindt in het Julianapark in Hoorn IRONKIDS Westfriesland plaats. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen mee doen aan een Run-Bike-Run of minitriathlon over delen van het parcours waar op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni de volwassenen tijdens de IRONMAN 70.3 Westfriesland hun topprestatie leveren. De aanmeldingen stromen binnen, en er is nog plek! Inschrijven kan tot 21 juni.

Meld je snel aan voor IRONKIDS Westfriesland

Iedereen kan meedoen

De afstanden en onderdelen van IRONKIDS Westfriesland variëren per leeftijdsgroep. Je hoeft absoluut geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen. Als je maar van bewegen houdt en zin hebt in een sportieve en gezellige middag. Bij de finish ontvangen de deelnemers een échte IRONKIDS medaille en een IRONKIDS T-shirt. Een IRONKIDS inschrijving kost 10 euro en kan via www.ironkidswestfriesland.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over de parcoursen, benodigde materialen en leeftijdscategorieën.

In samenwerking met Team Sportservice Westfriesland en Beweegmanagement Hoorn worden er op alle basisscholen in Westfriesland aandacht besteed aan de triatlonsport. Beweegmanager van Hoorn Matthijs van den Bergh Broerse zegt: “de combinatie van verschillende sporten zorgt er voor dat de kinderen zo enthousiast zijn tijdens de IRONKIDS. Maar ook het wisselen van de ene naar de andere activiteit zorgt voor een lach op het gezicht van de jonge deelnemers”.

Onderdeel IRONMAN

IRONKIDS Westfriesland is onderdeel van IRONMAN 70.3 Westfriesland, wat onderdeel is van de wereldwijde IRONMAN. Aan de volwassene editie doen deelnemers van over de hele wereld mee. IRONKIDS wordt georganiseerd door IRONMAN the Netherlands i.s.m met Stichting Westfriesland Events en mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland, de zeven Westfriese gemeenten, Team Sportservice West-Friesland, Beweegmanagement Hoorn en de Nederlandse Triathlon Bond.

Foto: ironkidswestfriesland.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl