0°C

Aftrap sportseizoen met gratis les Chinees worstelen

We maken ons klaar voor een nieuw sportseizoen. Op maandag 4 september zijn de lessen Chinees worstelen ofwel “Shuai Jiao” gestart in Enkhuizen. In gymzaal de Bonte Veer kun je op de maandagavond meetrainen in de beginnersgroep tussen 20:15u tot 21:30u. Om je kennis te laten maken bieden we jouw een gratis les aan.

Wat is Shuai Jiao
Shuai Jiao is een Chinese vechtkunst die dynamische worstel technieken, fysieke kracht en cultureel erfgoed combineert. Shuai Jiao is geschikt is voor beoefenaars van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Wat heb je nodig voor een proefles!
Voor een proefles heb je niet meer nodig dan een t-shirt en een korte broek. We trainen op blote voeten of met een worstelschoen aan.

Waarom zou je starten met Shuai Jiao
Je verbeterd je fysieke en mentale weerbaarheid en leert praktische zelfverdediging. Je ontdekt zo de effectiviteit van het Chinees worstelen en je traint samen met andere enthousiastelingen. Ook zijn er gedurende het sportseizoen veel interessante stages in het binnen en buitenland.

Aanmelden!
Je kun je telefonische of via Whatsapp aanmelden bij Richard van Ark via 06-45774097. We hanteren momenteel een leeftijdgrens van 16 jaar. Voor meer informatie: shuaijiaonederland.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl