0°C

9 februari start sporten met visuele beperking bij Vek-Wik (Sport Unlimited)

Vanwege corona maatregelen kon de voorgenomen start van Sport Unlimited op woensdag 12 januari 2022 niet doorgaan. Na regen komt echter zonneschijn en gelukkig mag er ook weer binnen worden gesport.

Woensdag 9 februari 2022 om 16:00 uur vindt in Enkhuizen het eerste sportuur van sporten met een visuele beperking plaats, in de gymzaal van wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1, Enkhuizen.

Iedereen –ook inwoners van buiten Enkhuizen- kunnen zich hiervoor aanmelden. Zeven enthousiaste sporters hebben zich inmiddels aangemeld.

Iedere woensdag

Er zal elke woensdag van 16:00 tot 17:00 uur worden gesport. De lessen bestaan uit bewegen, fitness en spelvormen. Een ieder op eigen tempo en niveau. Naast het belang van bewegen staat ook plezier centraal.

Het materiaal voor sporten met een visuele beperking is inmiddels aangeschaft. Dit mede dankzij onder andere enkele plaatselijke sponsoren, de Dirk Kuyt Foundation, het VSB Fonds en het Oogcentrum Noord-Holland. Deze laatste is tevens de ambassadeur van Vek-Wik.

Welwonen Enkhuizen heeft toegezegd het eventueel gewenste vervoer binnen Enkhuizen te verzorgen. Zo ook voor degenen die met de trein of bus aankomen bij het NS-station Enkhuizen.

Interesse, aanmelden of vragen?

Neem dan contact op met Hans de Vries, voorzitter van gymnastiekvereniging Vek-Wik, via voorzitter@vekwik.nl of 06 – 83 20 52 70. Kijk voor meer informatie op www.vekwik.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl