14°C
Broken clouds

55-plussers opgelet: Walking Voetbal is aan!

Met maar liefst 26 deelnemers aan de start / Eerste Hoogkarspelse Walking Voetbal doelpunt ooit, gescoord door Hans Valentijn

Wat een heerlijk gemêleerd gezelschap zagen wij de eerste vrijdagmorgen aan de start verschijnen van de allereerste Walking voetbal wedstrijd bij Spirit ‘30. Van oud eerste spelers tot oude spelers die voor het eerst speelden. Van oud wethouders tot oud zaterdagteams spelers. Allemaal liefhebber van het mooie voetbalspelletje en van gezellig met elkaar bewegen en lachen.

Om 9:30 uur stroomden de potentiële deelnemers voor de demonstratiewedstrijd binnen in de Spirit kantine en werden zij voorzien van een heerlijk kopje koffie met een petitfourtje. Na een welkomstwoordje van het bestuur/Walking Voetbalcomité was het woord aan Cees Zeilemaker. Cees is trainer, coach en ambassadeur van de OldStars van FC Medemblik en hij was bereid gevonden om Spirit te helpen tijdens de demonstratiewedstrijden. Hij gaf een zeer duidelijke uitleg en verzorgde een gedegen en goede warming-up. Absoluut noodzakelijk voor een goed begin bij de wat oudere spelers, hetgeen ook wel bleek. Iedereen stapte na afloop weer kerngezond van het veld af.

Na de openingstreffer van Hans Valentijn (komt in de Spirit annalen) werd er nog flink op los gescoord. Altijd lekker voor de inmiddels, in grote getale, toegestroomde toeschouwers.

Dit smaakt naar meer en ja hoor, geloof het of niet er komt meer. Alle vrijdagmorgens gaan de old stars uit Hoogkarspel weer de (kunst) wei in. Om 9:30 uur verzamelen in de immer gezellige kantine ’t Houg en na de koffie wordt er 10:00 weer gestart met de warming-up. Denk je nu, ik wil ook graag meedoen? Meld je dan aan via een mail naar walkingvoetbal@spirit30.nl of kom gewoon langs (in sportieve kleding en sportschoenen) en doe een keer mee. Het motto bewegen en beleven is op iedereen van toepassing. Er zijn geen inschrijvingskosten.

Heeft u vragen? Neem dan even contact op met coördinator Spirit Walking Voetbal; Dirk te Grotenhuis, Tel: 06-55163420.

Team Walking Voetbal/SC Spirit ’30.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl