13°C
Drizzle

44ste Stede Broecse Fietsvierdaagse

Dit jaar organiseert de Toerclub Grootebroek alweer voor de 44e keer de Stede Broecse Fietsvierdaagse. Van maandag 19 juni tot en met vrijdag 23 juni kunnen fietsliefhebbers hun hart weer ophalen.

Prachtige routes leiden de deelnemers langs de mooiste plekjes van de regio. De 15 kilometerroutes zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en de 30 kilometerroutes voor de meer geoefende fietser. Voor de echte kilometervreters zijn er routes van 60 kilometer gemaakt.

Deelnemers ontvangen bij de start een duidelijke routebeschrijving op papier. Mocht je een keer een avond niet kunnen, dan is dat geen probleem. We staan vijf dagen voor de deelnemers klaar, zodat iedereen in de gelegenheid is om vier keer mee te fietsen. Vijf mag natuurlijk ook.

Onze routes dit jaar: De 15 kilometerroutes blijven binnen de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. De 30 kilometerroutes gaan door geheel Oostelijk West Friesland en de 60 kilometerroutes komen zelfs door plaatsen als Warder, Ursem, Rustenburg, Oosthuizen, Sijbekarspel en Medemblik.

Uiteraard is er de mogelijkheid om een herinnering te verkrijgen.

Prijzen: Jeugd t/m 12 jaar € 3.00
Volwassenen € 6.00
Herinnering € 3.00

De start is elke dag tussen 16.00 en 19.00 uur, de kantine blijft dan nog enkele uren open om de late starters de gelegenheid te geven hun route af te maken.

De Fietsvierdaagse wordt georganiseerd van uit de kantine van SAV op sportpark De Kloet.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl