0°C

OVW Café Valentijnseditie

OVW thumbnail

Ga op speeddate met ondernemers

Een goede klik vormt de basis van een succesvolle relatie. Dat geldt ook binnen het bedrijfsleven. Daarom introduceert het OVW Café op 14 februari speeddaten voor ondernemers. Voor een frisse blik op bestaande contacten en nieuwe zakelijke ontmoetingen. Doe je mee? Wie weet groeit er iets moois.

Ook in het bedrijfsleven moet de liefde van twee kanten komen. Een goeie klik met je klanten, medewerkers en mensen met wie je zakendoet, werkt wel zo prettig. Soms is het liefde op het eerste gezicht, soms duurt het iets langer voor de vonk overspringt. Een goede eerste indruk is mooi, maar een nadere kennismaking maakt pas echt duidelijk of je bij elkaar past. Speeddaten kan daarbij een handje helpen.

Speeddaten in business 
De ondernemersvereniging van Wervershoof (OVW) brengt graag ondernemers en ondernemende mensen bij elkaar. Samen bereik je tenslotte meer dan moederziel alleen. Maar waar en hoe vind je gelijkgestemden of juist die tegenpool die jouw business verder kan brengen? Kom op 14 februari naar ’t Fortuin en ga op speeddate met andere aanwezigen. Een mooie manier voor een nieuwe of nadere kennismaking.

Zo werkt speeddaten
In verschillende rondes schuif je steeds bij een andere ondernemer aan tafel. Met behulp van vragenkaartjes leer je elkaar in 5 minuten beter kennen. Heb jij goed advies voor starters? Wat staat er bovenaan aan jouw ondernemersbucketlist? Wat is het allermooiste compliment dat je ooit kreeg? Dergelijke vragen komen voorbij en zetten aan tot een gesprek. Ken je de meestedeelnemers al? Door de gerichte vragen leer je iemand op een andere manier kennen. Na de speeddates worden de leukste tips en inzichten met de hele groep gedeeld. 

Van speeddate naar samenwerking
Heb jij een goede klik gevoeld met een speeddate kandidaat? Na afloop is er ruim de tijd om na te praten. Wie weet ontstaat er een mooie samenwerking. 

Ben je al lid van OVW, neem dan een ondernemer als introducé mee. Ben je (nog) geen lid van de OVW, maar wel als ondernemer werkzaam of woonachtig in of rondom Wervershoof? Je bent van harte welkom om vrijblijvend mee te doen en te genieten van het buffet. Deze avond nodigen wij ook ondernemers uit van omliggende ondernemersverenigingen. 
Aanvang buffet is 18.00 uur, start speeddaten 19.30 uur. De drankjes zijn voor eigen rekening. 
Graag tot ziens in ’t Fortuin. Dorpsstraat 190 in Wervershoof.

Voor meer informatie: www.ovw.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl