0°C

OVW Café 15 november: presentatie Westfriese Bedrijvengroep

Ondernemersvereniging Wervershoof verbindt ondernemers met elkaar. Daarnaast behartigt de club de economische belangen van aangesloten leden bij lokale en provinciale overheden. Daartoe is de OVW weer aangesloten bij de Westfriese Bedrijvengroep. Om breder te kijken, over grenzen te reiken en samen meer te bereiken. Wat dat precies betekent voor u? Kom op 15 november naar het OVW Café en maak kennis met voorzitter Hans-Peter Baars en verenigingsmanager Renate van der Laan. 

Vestigingsmanager Renate van der Laan: “Sinds kort zijn alle leden van de OVW óók lid van de WBG. Wat de OVW betekent voor de Wervershoof, betekenen wij voor ondernemend West-Friesland. Samen reiken we over Westfriese en Noord-Hollandse grenzen en bereiken we meer. Op 15 november vertellen wij graag waar we me bezig zijn en wat we voor de ondernemers in regio Wervershoof kunnen betekenen.”

Vraagstukken en antwoorden
“Vanuit de WBG maken wij ons sterk voor zaken die ook ondernemend Wervershoof aangaan. Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van oost naar west Nederland via de Houtribdijk. Of heel recent de renovatie van het viaduct in de A7 bij Purmerend. De kranten staan er vol mee. Voor de Westfriese ondernemers bereikt de WBG een aanmerkelijke verkorting van de overlast. En de uitdaging rondom netcongestie. Het net is vol en we willen juist meer stroom gebruiken om gas te besparen en duurzamer te ondernemen en leven. De WBG werkt aan oplossingen. Mede door de Regio Deal die miljoenen beschikbaar stelt ter versterking van onze regio en subsidies voor leefbaarheid op het platteland, kunnen wij veel betekenen voor de ondernemers hier”, aldus Renate. 

Over De Westfriese Bedrijvengroep

De Westfriese Bedrijvengroep (WBG) is het grootste ondernemerscollectief van de regio. De groep verenigt 11 ondernemersverenigingen in Westfriesland waaronder de OVW. Als collectief is er meer kennis, energie en slagkracht om alle ondernemers te vertegenwoordigen als het gaat om belangrijke keuzes en beslissingen voor het ondernemers- en vestigingsklimaat in onze regio. Zo zijn zij actief binnen de thema’s duurzaamheid, bereikbaarheid, digitalisering, talent & onderwijs, toerisme en woningbouw. 

Presentatie en netwerken
Meer weten over wat de WBG kan doen voor ondernemend Wervershoof? Op woensdag 15 november vertellen voorzitter Hans-Peter Baars en vestigingsmanager Renate van der Laan er alles over. Alle OVW-leden zijn van harte welkom bij het OVW Café om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Ben jegeen lid van de Ondernemersvereniging Wervershoof, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kun je genieten van het buffet. De drankjes zijn voor eigen rekening. Graag tot ziens!

Voor meer informatie: www.ovw.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl