0°C

Gemeente Schagen nodigt Bedrijven uit voor Gratis Energiescans

Schagen - Gratis Energiescans

Gemeente Schagen nodigt in samenwerking met adviesbureau Klimaatroute meer dan 400 bedrijven uit voor een gratis energiescan. Dit biedt bedrijven direct de kans om energie te besparen en te voldoen aan de geldende informatieplicht. De bedrijven die moeten voldoen aan de energiebesparingsplicht ontvangen binnenkort een uitnodiging van de gemeente per brief.

Gratis advies voor energiebesparing
Met de gratis energiescan krijgen bedrijven kosteloos advies van ervaren adviseurs van Klimaatroute. Deze scan biedt inzicht in waar energie bespaard kan worden en wordt gevolgd door minstens een jaar kosteloze begeleiding. Dit omvat onder andere het nemen van besparingsmaatregelen, beoordeling van offertes en financieel advies over investeringen in energiebesparing.

Energiebesparing en veranderende wetgeving
Uit eerder uitgevoerde energiescans blijkt dat bedrijven binnen 3 jaar vaak meer dan 30% op hun energiekosten kunnen besparen. De energiescan van Klimaatroute geeft inzicht in het energieverbruik en de mogelijkheden om de energiekosten te verlagen. Met de veranderende wetgeving, zoals de energiebesparingsplicht voor bedrijven die meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 gas per jaar verbruiken, kunnen bedrijven profiteren van het advies van Klimaatroute om aan deze eisen te voldoen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl