0°C

Aanmelden Westfriese Alleskunner Ondernemer tot 15 mei

Veel Westfriese ondernemers hebben zich al aangemeld, maar er is ruimte voor meer deelnemers! Word jij de Westfriese Alleskunner Ondernemer van 2023? Meld je dan voor 15 mei aan om deel te nemen aan dit exclusieve evenement op vrijdag 16 juni in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen. Het evenement wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW en het belooft een dag te zijn waar nog lang over nagepraat wordt.

Het evenement begint met maximaal honderd koppels en alle spellen worden in koppels gespeeld. Telkens vallen er mensen af en degene die overblijft is de Westfriese Alleskunner Ondernemer. Alle spellen zijn met de scheidsrechters geoefend en aangescherpt. Deze middag was ontzettend leuk, dus dat belooft wat!

Netwerken en prijzen
Naast de competitieve spellen, biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. Deelnemers maken kans op mooie prijzen, zoals een elektrische fiets, en mogen het hele jaar gratis deelnemen aan activiteiten van de drie ondernemersverenigingen.

Het evenement is niet alleen een leuke dag voor deelnemende ondernemers, maar ook supporters kunnen genieten van een gezellige dag vol verrassingen. Alle aanwezigen kunnen genieten van een gezellige sfeer en hapjes en drankjes in de horecagelegenheid die zich in de hal bevindt. Na afloop van het evenement is er een DJ aanwezig om het feestje compleet te maken.

Meld je voor 15 mei aan
Deelnemers kunnen zich als koppel van twee ondernemers of individueel (dan word je gekoppeld) tot en met 15 mei aanmelden via wfalleskunner.nl. Deelname kost 50 euro per persoon.

Foto: Hélène de Bruijn Fotografie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl