0°C

Tweeduizendste gratis fiets uitgereikt

Wij Lida Kooijman-Appel en Jan Kooijman en Ralf Desmit, Johan Van Velsen en Jack en Mark en Frank van de fietsjesvoorminima.nl hebben op vrijdag 8 september de 2000ste GRATIS FIETS uitgereikt bij lifebuilders kerk op De Dampten 16 te Hoorn van Geert, Mariette en Joshua Oosterhuis. Dit werd gedaan door Henny Huisman aan Caroline Bosman uit Hoorn. Wat was ze in tranen toen ze de mooie fiets kreeg.

Ook nummer 2001 zou worden uitgereikt door Kholoud Al Mobayed maar die was verhinderd dus ook Henny heeft die uitgereikt aan een meisje van bijna 4 jaar uit Hoorn. De 2002ste fiets werd door Rachid Saidi van Generationgym in samenwerking met Henny ook uitgereikt aan een syrisch jongen van 6 jaar ook uit Hoorn.

Wij zijn blij dat we het kunnen doen want we helpen jong en oud en onze slogan luid wie de glimlach van een kind niet ziet… ziet het allermooiste niet. Wat wij willen is dat het bekend gaat worden in heel Nederland de armoede. Dat meer mensen ons doen volgen met onze actie hoe meer mensen elkaar helpen des te beter. Wij willen alle sponsoren bedanken die ons hebben geholpen. Want zonder hun hulp was dit nooit gelukt. Ook de mensen die ons de fietsen hebben geschonken.
fietsjesvoorminima.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl