0°C

Stichting Hoorn-Oude Muziek Nu start door en zoekt bestuursleden!

Hoorn-Oude Muziek Nu - Thumbnail

Hoorn-Oude Muziek Nu is een actieve muziekstichting in Hoorn en daarbuiten. De stichting maakt een doorstart met de nieuwe artistiek en zakelijk leider Onno Verschoor (foto), die voor de komende jaren mooie plannen in voorbereiding heeft. De Matthäus Passion op 17 maart in de Hoornse Oosterkerk was een van zijn eerste successen: een bomvolle Oosterkerk genoot van het meesterwerk van Bach.

Om het werk van Onno te kunnen blijven ondersteunen is de stichting op zoek naar een ervaren penningmeester en een dito voorzitter. De penningmeester zorgt uiteraard voor een correcte en transparante boekhouding en de voorzitter draagt met enthousiasme de doelstellingen van de stichting uit. Enige kennis van muziek is een aanbeveling, maar geen noodzaak: muzikale deskundigheid is in voldoende mate aanwezig bij de stichting. Belangstelling en liefde voor muziek in al haar verschijningsvormen zijn uiteraard welkome eigenschappen van de nieuwe collega-bestuurders.

Op www.oudemuzieknu.nl vindt u alle informatie over de bestuurlijke vacatures. U kunt ook bellen met Hilbrand Adema, voorzitter a.i.: 06 2184 3943 of hem een mail sturen: voorzitter@oudemuzieknu.nl. We kijken uit naar onze nieuwe collega-bestuurders!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl