0°C

Sporten bij Next Life Gym in Zwaag voelt als thuiskomen

Ze zijn beiden al jarenlang actief in de sport- en fitnesswereld en waren toe aan hun eigen sportaccommodatie. Johan Tokkie en Leslie Voorzaat openden in februari 2023 hun eigen zaak op De Oude Veiling in Zwaag. Een eigen sport- en ontspanningsplek waar het zo moet zijn dat het voor mensen voelt als thuiskomen, een luxe boutique fitness. “Er is niks mooiers als mensen gezond en gelukkig oud laten worden.”

Johan Tokkie en Leslie Voorzaat kennen elkaar al lang. Sport is voor beiden niet alleen de rode draad in hun leven maar is ook de absolute passie en ze stellen dat hun werk eigenlijk hun hobby is. Leslie Voorzaat: “Sporten is voor mij thuiskomen en dat gevoel willen we ook overbrengen op onze klanten.” Voor de inrichting van hun nieuwe sportschool, pal naast de Karwei in Zwaag, is ingezet op huiselijkheid.

Kleinschalig
De sfeer bij Next Life Gym is van groot belang voor Tokkie en Voorzaat. Ze wijzen op kleinschaligheid en een sfeer van ons-kent-ons in hun zaak naast de hoge kwaliteit begeleiding. “Er zijn bij ons altijd minimaal 2 mensen aanwezig voor hulp,” vertelt Johan Tokkie. “Medewerkers die doorvragen en geïnteresseerd zijn tegen onze klanten, waardoor ze heel nauwkeurig het exacte doel vast kunnen stellen en naar aanleiding van dat doel de perfecte adviezen kunnen geven.”

Levensstijl
Die adviezen bevatten niet alleen het onderwerp bewegen, maar dat gaat volgens de heren veel verder. “Onze coaches zijn vakkundig op alle facetten van een gezonde levensstijl en conditie,” legt Tokkie uit. Hij wijst op de connectie ontspanning, fitheid, voeding en sport. Volgens hem heeft alles met elkaar te maken.

Lidmaatschap
Next Life Gym zet niet in op jaarlidmaatschappen, maar op lidmaatschappen die per maand opzegbaar zijn. Voorzaat stelt dat als mensen het naar hun zin hebben en resultaat boeken ze naar de sportschool blijven komen. “Daarom is de sfeer zo belangrijk en mensen moeten het gevoel hebben dat het niet druk is, ze hanteren dan ook een maximaal aantal leden tegelijk in de gym. Als ze daarnaast goed begeleid worden boeken ze resultaat en dat motiveert dan weer. Dat is voor ons het aller belangrijkste.”

Lessen
Next Life Gym biedt volgens Tokkie en Voorzaat een volledig pakket aan sport en ontspanning. Iedereen kan functioneel trainen al dan niet intensief begeleid in groepen of met een personal trainer. Ze bieden Rumble, een hoge intensiteittraining in de vorm van boks technieken en full body oefeningen. Tevens geven zij de nieuwe populaire trend ‘HYROX’, een allround training in duurvorm. Leslie Voorzaat: “Dat is een manier van trainen waarbij je meetbaar fitter wordt. Je kunt aan de cijfers en resultaten zien dat je vooruitgang boekt met je fitheid.” Daarnaast biedt het bedrijf ook verschillende Yoga lessen. Na de inspanning is er de Chill Zone om samen met de mede-sporters te ontspannen en genieten van een kop koffie of thee. Johan Tokkie en Leslie Voorzaat: “Een goede sportschool is als een vereniging. Hou het klein, luxe, goed ingericht en gezellig.” Meer informatie: info@nextlifegym.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl