0°C

Schager Compliment voor Willem de Schipper

Willem de Schipper

Donderdag 18 januari om 20.30 uur rijkte wethouder Puck de Nijs-Visser het Schager Compliment uit aan Willem de Schipper. De uitreiking was bij een repetitie van het koor in dorpshuis “De Uijtkijk” in St Maartensbrug.

Willem de Schipper heeft na 17 jaar afscheid genomen als voorzitter van zangkoor De Klankentappers uit St. Maartensbrug. Het is mede aan hem te danken dat het koor is uitgegroeid tot het koor wat het nu is. Hij was als voorzitter altijd in staat om problemen op te lossen. Dat was onder andere het zoeken naar een andere dirigent, allerlei acties op touw gezet om geld te verdienen, maar ook het repareren van een auto die nodig was voor het vervoeren van de instrumenten. Hij stond de afgelopen 17 jaar altijd klaar om te helpen.

Willem de Schipper was ook een verkeersbegeleider bij de Westfriese optocht en bij de intocht van Sinterklaas in Schagen.

Willem de Schipper is voorgedragen voor het Schager Compliment door het huidige bestuur van zangkoor de Klankentappers om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl