0°C

Schager Compliment voor Cor Wals

Zaterdag 17 juni om 18.45 uur reikte wethouder Hans Heddes het Schager Compliment uit aan Cor Wals in restaurant Havanna in Schagen. Cor is al sinds 1973 betrokken bij de zaalvoetbalvereniging Piet Pann, een van de oudste zaalvoetbalverenigingen van Schagen.

Hier begon hij, ongeveer 50 jaar geleden, zelf als voetballer. Al snel nam hij ook de functie van secretaris op zich, dit doet Cor nu nog altijd. Maar hiernaast heeft hij ook diverse andere functies bekleed binnen de club. Zo is hij ook bijvoorbeeld coach, notulist en lobbyist richting de SZVV geweest.

Daarnaast heeft zaalvoetbalvereniging Piet Pann al veel veranderingen doorgemaakt. Tijdens wisselingen van sponsoren en naamveranderingen stak Cor hier veel tijd en energie in om dit soepel te laten verlopen. Al jarenlang zorgt Cor ervoor dat de belangen van de club worden behartigd.

Nu is Cor vooral zeer actief bij de herenteams. Onder andere verslaat hij hiervoor de wedstrijden. Ook na afloop is Cor niet weg te denken.

Cor wordt omschreven als een drijvende kracht binnen de club. Iemand die een inspirator, gangmaker en aanjager is. Dat is wat zijn inzet voor de vereniging typeert. Dit Schager Compliment is aan Cor toegekend vanwege zijn jarenlange en toegewijde inzet voor Piet Pann.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl