13°C
Drizzle

Rommelmarkt en open dag woongemeenschap Kwakershof

Zaterdag 22 april – Het is weer zover. Zaterdag 22 april is er voor de 26e keer weer een rommelmarkt en open dag in woongemeenschap Kwakershof tussen 10.00 en 13.00 uur. De rommelmarkt is weer rijk aan boeken, platen, cd’s, puzzels, kinderspeelgoed, kleding en veel andere prullaria en curiosa.

We hopen dat er net als de vorige keren een grote toeloop is om de rommelmarkt en de open dag te bezoeken. Er is voor iedere bezoeker gratis een kopje koffie of thee. Daarnaast is er ook vers gebakken appelgebak verkrijgbaar.

Bezoekers/belangstellenden kunnen vrijblijvend kennismaken met de bewoners en faciliteiten van Kwakershof. Ook zijn er enkele appartementen te bezichtigen zodat men een inkijk en indruk krijgt van wonen in woongemeenschap Kwakershof. Appartementen die vrijkomen worden verhuurd via wooncorporatie Welwonen aan aspirant-leden tussen 55 en 70 jaar.

Inschrijven
Inschrijven als aspirant-lid verloopt via de woongemeenschap. Eenmaal lid, dan kunnen aspirant-leden desgewenst  deelnemen aan de wekelijkse activiteiten. Denk aan happy hour op zaterdag, biljarten, klaverjassen en sjoelen. Ook zijn ze welkom op de jaarlijkse barbecue. Een mooie manier om elkaar te leren kennen.

De bewoners van Kwakershof hebben een eigen woning. Het is net als wonen in een straat, mensen kennen elkaar en zijn betrokken. Wat Kwakershof als extra heeft zijn de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen voor alle bewoners. Bijvoorbeeld de groene binnentuin waar u kunt genieten van fluitende vogels, visjes in de vijver en het is goed vertoeven in de tuin met een boek of puzzel of voor een praatje.

Verder is er ook een gezellige recreatiezaal met bar en biljart,een hobbyruimte en fietsenberging. Kwakershof is een actieve woongemeenscha. Er wordt wekelijks van alles georganiseerd maar deelnemen is uiteraard geheel vrijwillig. Ook met Kerst en Oudejaarsavond hoeft niemand alleen te zijn.

Meer informatie vindt u op www.kwakershof.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl