21°C
Few clouds

Periode bestellen geraniums bij HV Blokker verlengd

De plantenactie loopt alweer een aantal weken, waarbij we in de afgelopen weken al meer dan 175 reserveringen voor geraniums hebben mogen ontvangen! Daar zijn wij de mensen heel dankbaar voor.

Wij bieden de mogelijkheid om vooraf te bestellen. U kunt de geraniums komen halen op ons complex aan de Noorderdracht. Ook bestaat de mogelijkheid om door ons te laten bezorgen bij uw thuis. Doe ons en uzelf een plezier! Bestel uw geraniums bij HV Blokker! “Onze geraniums staan al jaren bekend van hun goede kwaliteit en het langdurig plezier. Een heel jaar lang!”

Wij hebben de periode van bestellen verlengd tot en met 15 april 2023. De geraniums worden op kunnen op donderdag 20 april bezorgd of afgehaald worden.

Prijzen
8 stuks voor € 12,00
10 stuks voor € 15,00
16 stuks voor € 24,00
20 stuks voor € 30,00

Bestellen
De geraniums kunnen middels twee manieren besteld worden: Telefonisch, door het invullen van het papieren formulier en het invullen van het digitale formulier. De opties zijn onderstaand uitgelegd:

Optie 1: Door het invullen van de webshop op onze website hvblokker.nl of via de facebookpagina HandbalHVBlokker. Of gebruik de volgende link: hvblokker.nl/shop.

Optie 2: Door het invullen van het digitale formulier, welk te vinden is op onze website hvblokker.nl of via de facebookpagina @HandbalHVBlokker. Het telefoonnummer dat gebeld kan worden voor het reserveren van de geraniums is 0229 213 147 (graag na 13.00 uur bellen) of per whatsapp op 06-15535648.

Wij zien uw reserveringen graag tegemoet, indien u er niet uit komt, kunt u altijd bellen, of mailen hvblokker@handbal.nl. Of het contactformulier invullen op de webshop.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Relevante artikelen

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl