4°C
Broken clouds

Oproep vrijwilligers buurtkamer HUYS TEN OGHE

Ben je een dagdeel of een dag beschikbaar en maak je graag en makkelijk contact met mensen? En heb je affiniteit met mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie? Ben je een echte sfeermaker, ben je geduldig, weet je altijd wel iets leuks om te doen en kan je goed luisteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Buurtkamer HUYS TEN OGHE is een laagdrempelig ontmoetingscentrum voor mensen uit de wijk en specifiek voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie. Een indicatie is niet nodig. Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten sluit het centrum aan op de individuele wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Er wordt bij voorbeeld samen gekookt, gegeten, getuinierd, muziek gemaakt en aan beweging en geheugentraining gedaan. 

Iedere dinsdag en donderdag is buurtkamer HUYS TEN OGHE geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De begeleiding is in handen van een professional en meerdere vrijwilligers en stagiaires. Vrijwilligers doen wat ze graag doen en waar ze goed in zijn. Dat kan van alles zijn. Gastvrouw of gastheer, helpen bij activiteiten en klussen, de hele dag of een deel van de dag. Er is van alles mogelijk.   

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over vrijwilligerswerk in buurtkamer HUYS TEN OGHE? Neem dan contact op met Celsa van Vliet, begeleider en aanspreekpunt. Zij is op dinsdag en donderdag bereikbaar op telefoonnummer 06 – 82 52 56 18

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl