-0°C
Scattered clouds

Open leesclub ‘Mevrouw mijn moeder’ in Bibliotheek Stede Broec

In november is het Nederland Leest. Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geven bibliotheken Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en organiseert een open leesclub over dit boek in Bibliotheek Stede Broec.

Bespreking Mevrouw mijn moeder
Met Mevrouw mijn moeder richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking. Tijdens de open leesclubs gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

Praktische informatie
De open leesclub is op dinsdag 29 november om 10.30 uur in Bibliotheek Stede Broec (Stationslaan 2). Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via els.scholtes@senia.nl. Na aanmelding ontvangt u de leeswijzer digitaal. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de boekbespreking.
In november kunt u Mevrouw mijn moeder afhalen in Bibliotheek Stede Broec.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl