0°C

Ontmoetingsgroep mantelzorgers

Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 29 september van 10.00 tot 11.30 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland. De bijeenkomst is in Dorpshuis De Oude School, Dorpsweg 70 in Hensbroek. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit.

Dat gebeurt onder begeleiding van consulent mantelzorg Arianne Heijdenrijk van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Koggenland melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Mantelzorgcentrum 
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl