6°C
Overcast clouds

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De muziekverenigingen uit Grootebroek, Lutjebroek, Bovenkarspel en Hoogkarspel organiseren samen Nieuw Talent Orkest De Streek, een superleuk muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zondagochtend 5 februari 2023, 10.00 uur in clubgebouw Pampus in Bovenkarspel. Dit belooft een bijzondere ochtend te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek, Friesland. De repetities erna zullen begeleid worden door de creatieve musicus en dirigent Wouter Hakhoff. Bij elke repetitie zullen leden van de muziekverenigingen aanwezig zijn om je te helpen.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Doe jij mee?

Wij zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wil bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 1000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten?

Startdatum: zondag 5 februari 2023, 10.00 uur

Vervolg: iedere week op de zondagmorgen

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Slotconcert: zondag 23 april, 10.00 uur

Locatie: Clubgebouw Pampus, Zuiderdijk 6, 1611 MC Bovenkarspel

Kosten: €75,- per persoon voor het hele project

Voor aanmelden, vragen en informatie: Jan de Haas, telefoon 06-22987583 of email ntodestreek@gmail.com.

Uitgelichte afbeelding door: PDF-Grafie

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl