15°C
Broken clouds

Ondertekening overeenkomst nieuw clubhuis scoutinggroep Aquarius

Zaterdag 2 april 2022 hebben wethouder Joke Kruit en scoutinggroep Aquarius Dirkshorn een overeenkomst ondertekend voor de realisatie van een nieuw clubhuis voor scoutinggroep Aquarius Dirkshorn.

Financiering

Het huidige clubhuis van de scoutinggroep is in slechte staat, waardoor de veiligheid van de kinderen en jongvolwassenen die er komen niet langer is gegarandeerd.
Op 15 februari 2022 is de gemeenteraad akkoord gegaan met de medefinanciering van een nieuw clubhuis. De gemeente heeft toegezegd 2/3 van het nieuwe clubhuis te financieren, op voorwaarde dat scoutinggroep Aquarius Dirkshorn zelf 1/3 bijlegt.

Ondertekening

Wethouder Joke Kruit heeft vandaag namens de gemeente haar handtekening gezet onder de overeenkomst voor het nieuwe clubhuis. ‘Het is van belang dat alle scouts veilig kunnen blijven deelnemen aan de scoutingactiviteiten. Bovendien is de verwachting dat met een nieuw onderkomen de scoutinggroep kan groeien in ledenaantal.’

Inzamelingsactie

Nu de gemeente financiering toegezegd heeft, is de scoutinggroep gestart met een inzamelingsactie: https://steunactie.nl/actie/nieuw-clubhuis-scouting-aquarius.

Foto: Pierre Mettes

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl