14°C
Broken clouds

Officiële opening en kijkmiddag bij Kindcentrum Het Anker

Na de zomervakantie is het zover en wordt Kindcentrum Het Anker aan de Flosbeugel in gebruik genomen! Nu vrijwel alle werkzaamheden zijn afgerond kunnen Kinderopvang Berend Botje en OBS ’t Driespan in de zomervakantie het gebouw inrichten en verhuizen, zodat alles op maandag 23 augustus klaar is voor de kinderen. Het eerste kindcentrum in Enkhuizen is een plek waar kinderen naast onderwijs en opvang ook terecht kunnen bij externe organisaties die logopedie, schoolmaatschappelijk werk en ergotherapie aanbieden.

Officiële opening
De eerste week begint meteen goed met een grootse openingsweek waarin het nieuwe gevelbord wordt onthuld en er een officiële opening met receptie wordt gehouden voor alle betrokkenen. Daarnaast worden er de hele week feestelijke activiteiten georganiseerd voor de kinderen van het nieuwe kindcentrum.

Kijkmiddag bij Kindcentrum Het Anker
Wie interesse heeft om het nieuwe kindcentrum van binnen te bekijken, is van harte welkom om op woensdag 1 september tussen 14:00 en 17:00 uur langs te komen. Je kunt je van tevoren hiervoor opgeven via communicatie@berendbotje.nl.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en/of aanmelden bij Kindcentrum Het Anker op berendbotje.nl voor peuterspeelgroep en/of bso of op obshetdriespan.nl voor school.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl