13°C
Broken clouds

Nieuwe beheerders bezetten Pampus

Nadat Chris en Nel Messchaert decennia lang het beheer hebben gehad over het clubgebouw “Pampus” aan de Kolk in Broekerhaven zetten Luud Dekker en Ton Ootes dit door op hun geheel eigenwijze. Vele verenigingen hebben hier hun draai gevonden. Of het nu gaat om klaverjassers, biljarters, muziekverenigingen of koren, iedereen kan terecht in deze gezellige locatie aan het water. Luud en Ton, beiden met ruime horeca ervaring, gaan een nieuwe wind laten waaien door gebouw.

Zo is er een echt “wedstrijdbiljart” aangeschaft waar twee verenigingen inmiddels de ballen laten rollen van deze mooie balspelsport. Ook het klaverjassen op de donderdagavond is weer begonnen. Inmiddels hebben Luud en Ton hun vuurdoop gehad met de “waterweken”. Dit waterspektakel in en om de kolk was een groot succes. Reden voor de twee om deze ingeslagen weg door te zetten.

Ook is er gestart met een “vrienden van Pampus” wand. Ondernemers maar ook particulieren kunnen hun waardering voor Pampus kenbaar maken door hun naam te vereeuwigen op de wand voor een relatief klein bedrag. Inmiddels hebben een 15-tal ‘vrienden’ zich gemeld voor deze wand. Een doorslaand succes! Heeft u belangstelling voor een van de activiteiten of de vriendenwand schroom niet om ons te bellen. Luud: 0619607491 of Ton: 0631028830.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl