13°C
Broken clouds

Nieuw logo Montessorischool De Wegwijzer Enkhuizen

Denise Slot, schoolleider van Montessorischool De Wegwijzer, presenteerde samen met het team afgelopen woensdagavond 6 april aan de ouders/verzorgers het nieuwe schoollogo. Ook de vernieuwde website werd hier getoond.

Montessorischool De Wegwijzer heeft afgelopen jaren hard gewerkt aan de kwaliteit van het onderwijs binnen de school. Het nieuwe logo past hier volledig bij. Allereerst vallen de drie haringen op, die afkomstig zijn uit het stadswapen van Enkhuizen. De verschillende grootte van de haringen geven de verschillende bouwen aan binnen het Montessori-onderwijs. Ook het feit dat je opgroeit van kleuter naar 12-jarige schoolverlater kun je hieruit aflezen. Verder staan de drie haringen nog voor de driehoeks gesprekken, ouder-kind-leerkracht, die van belang zijn binnen de gesprekkencyclus op school. De drie kroontjes van de haringen staan centraal voor de kernwaarden van de school.

De volgend ochtend is het logo door alle leerlingen tegelijk op het leerplein van de school bekeken. De leerlingen zijn erg enthousiast en vinden vooral de kleuren van het logo erg mooi. Zij zien het liefst per direct, alles waar het logo opstaat, vernieuwd worden. 

De website van Montessorischool De Wegwijzer gaat binnenkort online en ook de buitenkant van de school zal worden voorzien van het nieuwe logo. Bent u ook zo nieuwsgierig geworden naar het logo en het Montessori-onderwijs, neem binnenkort gerust een kijkje op de vernieuwde website of maak een afspraak voor een rondleiding. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl