13°C
Drizzle

Muzikale start van 10 jarig jubileum gemeente Schagen

In 2023 bestaat de gemeente Schagen 10 jaar. Tijdens de muzikale opening op woensdag 22 februari in Markt 18 startte het jubileum jaar officieel. Burgemeester Marjan van Kampen- Nouwen hield een openingswoord. De aanwezigen konden daarna luisteren naar de muziek van een pianist of zelf op de piano spelen. De piano blijft enige tijd in Markt 18 staan. Inwoners die binnenlopen kunnen hun muzikale kunsten laten horen op de piano.

Jubileum vieren
“We vinden het belangrijk en waardevol om aandacht te schenken aan het 10-jarig jubileum. Dit doen we samen met onze inwoners en ondernemers, want dankzij hen hebben we zo’n unieke en mooie gemeente”, zegt burgemeester Marjan van Kampen- Nouwen van de gemeente Schagen, voorheen bestaande uit de gemeenten Harenkarspel, Zijpe en Schagen.

Activiteiten gemeente
Gedurende het jaar 2023 organiseert de gemeente een aantal activiteiten verspreid door de gemeente. In de loop van de tijd worden deze bekend. De activiteiten staan in het teken van het 10-jarig jubileum. De start met de rondreizende piano is de eerste activiteit. Inwoners, verenigingen en andere geïnteresseerden kunnen de piano gedurende het jaar aanvragen voor openbare evenementen. De gemeente stelt de piano kosteloos beschikbaar.

Wilt u de piano aanvragen voor uw evenement? Ga voor alle voorwaarden en meer informatie naar www.schagen.nl/10jaar.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl