0°C

Koninklijke onderscheiding voor Hiske de Graaff – van der Ploeg

Zaterdagavond 9 april ontving Hiske de Graaff-Van der Ploeg een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Marjan van Kampen. Mevrouw De Graaff is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit gebeurde in dorpshuis De Uijtkijk in St. Maartensbrug.

Mevrouw Hiske Jacobi de Graaff-van der Ploeg, inwoonster van Petten, zet zich vanaf 1996 in als voorzitter voor Tafeltje Dekje Zijpe, een werkgroep van de Stichting Welzijnsvoorzieningen Zijpe. Ze is de voorzitter vanaf 1996, maar brengt ook als vrijwilliger de maaltijden rond. Opmerkelijk is het dat aan haar is te danken dat tijdens de coronapandemie de maaltijden op een verantwoorde manier werden bezorgd bij deze kwetsbare groep mensen, die van deze maaltijdbezorging afhankelijk is.

Voor de bridgesport is mevrouw De Graaff ook actief. Ze is voorzitter van Rondje Schagermarkt sinds 2011. Rondje Schagermarkt is een bridge evenement, dat ieder jaar in november in de stad Schagen wordt georganiseerd. Op verschillende locaties in de stad Schagen wordt dan gebridged. Er wordt vanuit gegaan dat dit evenement na 2 jaar corona weer door kan gaan in november.

Foto: Pierre Mettes

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl