0°C

Kent u iemand die een Koninklijke onderscheiding verdient?

Zoals die vrijwilliger die zich altijd inzet voor een stichting, de buurt of een vereniging. Of misschien wel iemand die zich op een heel bijzondere manier inzet voor zijn werk of het bedrijf, iemand die het verschil maakt hierin. Vindt u dat deze persoon een Koninklijke onderscheiding verdient? Mailt u dan vooral naar de gemeente. Die helpt u verder. Want iedereen kan iemand voordragen voor die onderscheiding.

Hoe doe ik dat?

Als u iemand wilt voordragen, dan kunt u een aanvraag indienen bij de burgemeester waar die persoon woont. Dus het moet in het geval van Schagen wel iemand zijn die in een dorp of stad van gemeente Schagen woont. Gemeente Schagen kan geen Koninklijke onderscheiding regelen voor iemand uit bijvoorbeeld Limburg. Wilt u eerst meer weten? Op www.schagen.nl en de www.lintjes.nl vindt u alle informatie over hoe u iemand kan voordragen, maar ook over een aanvraag indienen.

Graag indienen voor 1 juli 2022

Wilt u de Koninklijke onderscheiding laten uitreiken tijdens de Lintjesregen 2023? Vergeet u dan niet dit te doen voor 1 juli 2022.

Contact

Een Koninklijke onderscheiding laten uitreiken tijdens een andere gelegenheid kan ook. Heeft u vragen daarover, of twijfelt u erover of de verdiensten bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding? Neem dan contact op met de kabinetsmedewerker van de gemeente Schagen, Matti Sanders via 0224-210400. Mailen kan ook: kabinetszaken@schagen.nl, zij helpt graag.

Afbeelding: RVD / Nationaal Archief / Koninklijkhuis.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl