0°C

Jubilarissen door het Driebankoor in het zonnetje gezet!

In de jaarvergadering van het Driebankoor zijn dit jaar twee jubilarissen, Marry Koning en Cor Mol, in het zonnetje gezet. Zij zingen beiden 25 jaar bij het Driebankoor en ontvangen een oorkonde en een boeket bloemen van het bestuur tijdens de jaarvergadering.

Al op zeer jonge leeftijd zingt Marry Koning bij haar eerste koor. Bij de oprichting van het Driebankoor in 1970 is zij dan ook lid. Door de verhuizing naar de Weere heeft zij haar lidmaatschap toen beëindigd maar het plezier in het zingen won het van de afstand. Zo is zij 25 jaar geleden toch weer lid geworden van het koor en daar is het koor haar nog steeds dankbaar voor. Ook van het gezellig met elkaar nazitten aan de grote tafel in de hal met haar zussen geniet Marry erg. Een trouw lid die zelden een repetitie overslaat.

Ook een trouw lid van het koor zingt al vele jaren bij de tenoren. Wekelijks rijdt Cor met zijn vrouw Martha vanuit Hoogkarspel naar Venhuizen. Een vaste waarde binnen de tenoren. Ook altijd erg aanwezig wanneer hij het met de dirigent wel of niet eens is, dan krijgt hij met zijn rake opmerkingen menig lacher op zijn hand. Het koor betekent zoveel voor Cor dat hij zelfs tijdens zijn vakantie op woensdagavond in de auto stapt om vanaf zijn vakantieadres naar Venhuizen te rijden om te repeteren; dit maak je toch zelden mee.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl