13°C
Broken clouds

Jelle Beemsterboer in top 3 ‘beste bestuurder jonger dan veertig jaar’

Wethouder Jelle Beemsterboer staat in de top 3 van ‘Beste bestuurders jonger dan veertig jaar’. Dat hij zo hoog staat komt door de keuze van mede-bestuurders in Nederland. De verkiezing loopt nog. Aan de online stemming mag iedereen meedoen. Wie ook een stem wil uitbrengen op Jelle Beemsterboer, kan dit doen op https://www.bestebestuurder.nl.

De verkiezingspagina op de website begint met andere bestuurders uit ons land. Midden op de pagina staat de rubriek ‘Beste bestuurder jonger dan 40 jaar’ en daar staat de foto van wethouder Beemsterboer als een van de drie. Hier kan iedereen een stem uitbrengen.

De verkiezing gaat op basis van nominaties door andere bestuurders (wethouders, burgemeesters, heemraden, dijkgraven, gedeputeerden en Commissarissen van de Koning). Zij hebben Beemsterboer verkozen tot de top 3. Nu is het aan anderen om daar de eerste plaats van te maken. In 2015, 2019 en 2020 was Beemsterboer (CDA) bij de eerste 50 verkozen, in 2015 zelfs ook bij de eerste drie. Dat hij daar nu weer staat, kan betekenen dat hij dit jaar zelfs de beste kan worden. Dat hangt mede van het aantal stemmers af. Vandaar dat hij ook een oproep heeft geplaatst op social media en bij deze steunt gemeente Schagen hem in dit streven.

De reden om een wethouder te kiezen ligt vaak in de betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Wethouder Beemsterboer is regelmatig in de media te vinden, bijvoorbeeld omdat hij zich al jaren inzet voor meer betaalbare woningbouw in dorpen en stad van gemeente Schagen. Op de verkiezingssite staat het volgende:

Wethouder Beemsterboer wordt door de invullers omschreven als deskundig. Hij heeft op zijn stemmers veel indruk gemaakt met het handelen rondom het stikstofdossier en de woningbouw. Wethouder Beemsterboer heeft gevoel voor zijn omgeving en dat belooft volgens invullers toekomstige successen.’

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl