4°C
Broken clouds

Inschrijving Huttendorp Enkhuizen 2023 geopend

Huttendorp vindt dit jaar plaats van maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli in het Wilhelminaplantsoen. De inschrijving van dit zomerevenement voor kinderen in Enkhuizen is geopend.

Tijdens Huttendorp bouwen kinderen vier dagen lang de mooiste creaties van oud materiaal zoals pallets. Elk jaar staat deze week een ander thema centraal. Het thema van dit jaar? Dat blijft een verrassing tot de eerste dag van Huttendorp. Dit jaar heeft Huttendorp plaats voor 300 Enkhuizer kinderen vanaf 6 jaar tot en met de leeftijd van kinderen in groep 8.

Inschrijving kinderen en kosten
Het inschrijven van kinderen is mogelijk vanaf 11 april tot 9 mei. Aanmelden kan via een inschrijfformulier op www.welwonen.nu. Dit jaar is er plaats voor 300 kinderen. Bij meer dan 300 inschrijvingen wordt er geloot, voorgaande jaren bleek loting niet nodig. Rond 22 mei krijgen alle inschrijvers bericht. Huttendorp duurt vier dagen, elke dag van 10:00 – 16:00 uur.

Kosten
De kosten voor Huttendorp bedragen € 20 per kind. De kosten voor een tweede kind uit hetzelfde gezin bedragen € 17,50. Het is voor ouders die het financieel moeilijk hebben mogelijk om een bijdrage uit het sociaal-cultureel participatiefonds te ontvangen. Zij kunnen contact opnemen met de gemeente Enkhuizen op 0228-360100.

Bewondering door ouders
Woensdagavond 26 juli tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen de kinderen hun hutten laten zien aan ouders en andere belangstellenden. Donderdagmiddag om 15.00 uur ruimen we Huttendorp gezamenlijk op met alle kinderen én ouders die hierbij willen helpen, onze hoofdingang zal dan alleen voor hulpouders geopend zijn! Om 16.00 uur kunnen alle kinderen opgehaald worden.

Inschrijven kan via welwonen.nu

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl