0°C

Incotec organiseert Happy@Incotec week van 24-28 juni

Gezamenlijk ontbijt tijdens de week van het werkgeluk 2023
Gezamenlijk ontbijt tijdens de week van het werkgeluk 2023

Structureel aandacht voor werkgeluk bij Incotec in Enkhuizen

Wat hebben Mark Tuitert, Haka en klaverjassen te maken met succesvol zaadverbeteren? Zo op het eerste oog misschien niets, maar Incotec ziet het anders. Organisator Ysabel Meppelink:  “Bij Incotec zetten we ons jaarrond in voor werkgeluk. Wat ons bindt en uniek maakt is dat we niet alleen samen werken aan een product waar we in geloven, maar ook sterk betrokken zijn bij het bedrijf en bij elkaar. Dat gevoel willen we nog verder versterken. Werkgeluk kun je niet van bovenaf opleggen, daar moet je structureel met elkaar aan werken. Een van de manieren waarop we dat doen, is met de jaarlijkse Happy@Incotec week, dit jaar van 24 tot en met 28 juni. Bijzonder is dat we er deze keer de duurzame donderdag aan hebben toegevoegd. Naast werkgeluk is duurzaamheid een van de cultuurprogramma’s bij Incotec”

Incotec organiseert Happy@Incotec week van 24-28 juni - Ysabel Meppelink, Executive Assistant to the Board
Ysabel Meppelink, Executive Assistant to the Board
Een volle, maar leuke week

Op maandag wordt traditiegetrouw gestart met een gezamenlijk ontbijt. Later die dag is er een lezing van oud-top schaatser Mark Tuitert, over het realiseren van doelen en dromen en volgt een Haka-workshop.  Op dinsdag is het de beurt aan spreker Sander Aarts, kunnen medewerkers wandelen onder de bezielende leiding van collega en natuurgids Henry Bruggink, en ’s avonds kan er worden gepaddeld. Op woensdag is het tijd voor een Energy Experience met koptelefoons op het buitenterrein van Incotec), kan er opnieuw worden gewandeld en ’s avonds draait het om klaverjassen in Cafe de Paus.

Op Duurzame donderdag zijn er upcycling workshops (zelf een riem maken van oude fietsbanden bijvoorbeeld), opent een kledingruilbeurs, wordt er duurzaam gelunched en kijken medewerkers in de Incotec cinema samen naar een documentaire over onze planeet. Op vrijdag wordt de week afgesloten met Incotec Inside, een evenement waar wisselende afdelingen aan elkaar laten zien waar ze mee bezig zijn, met leuke extra activiteiten, zoals darten en bewegen, gevolgd door een borrel met BBQ.

Over Incotec

Incotec is marktleider in zaadverbetering. Het bedrijf is opgericht in 1968 en maakt sinds 2015 onderdeel uit van de Croda Group. Incotec levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van duurzame landbouw door het bewerken en verbeteren van groente- en akkerbouwzaden. Incotec heeft haar hoofdvestiging in Enkhuizen, Nederland en locaties in vele landen waaronder de Verenigde Staten, Brazilië en China. Voor meer informatie: www.incotec.com

Voor meer informatie

Bel of mail Marion Smorenburg, + 31 (0) 55 47 38 48;  marion.smorenburg@incotec.com

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl