0°C

Het Schager Compliment voor Piet Kleverlaan

Compliment Piet Kleverlaan

Vrijdag 2 februari om 15.00 uur reikte wethouder Puck de Nijs-Visser het Schager Compliment uit aan de heer Piet Kleverlaan uit Waarland. Dat was tijdens de bestuursvergadering van Stichting MolenhuijsWaarland. Hier werd hij bedankt voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid voor de Stichting.

De heer Piet Kleverlaan is vanaf 1998 bestuurslid geweest bij de Stichting Molenhuijs Waarland. Hij is de mede oprichter en is bestuurslid, penningmeester en notulist geweest. Bij de inrichting van het museum is hij, met grote aandacht voor de historische details, betrokken geweest. Hij blijft voor het museum nog actief als vrijwilliger.

Piet Kleverlaan is mede oprichter van de Stichting Waarland van Toen, in 1990. Ruim dertig jaar is hij bestuurslid en secretaris geweest. Hij is de grote motor achter het jaarblad ‘Toendertoid’, waarin verhalen over de geschiedenis van Waarland worden verteld. Hij heeft veel kennis van de geschiedenis van Waarland.

In 1972 is Piet Kleverlaan begonnen bij de W4. Het dorpsblad van Waarland, tot 2008. Hij is secretaris en penningmeester geweest in die jaren. Nog steeds verzamelt Piet Kleverlaan actuele artikelen uit de krant, die gebruikt worden in de jaarlijkse kroniek.

Piet Kleverlaan is voorgedragen voor het Schager Compliment door het bestuur van de Stichting Molenhuijs Waarland, W4 en Stichting Waarland van Toen. Ze willen hem hiermee bedanken voor zijn intensieve en langdurige inzet om de geschiedenis van Waarland te onderzoeken en te behouden.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl