0°C

Het Schager Compliment voor de dames Nel de Boer-Moermond en Hilke Schagen-Jansen

Zaterdag 9 december reikte wethouder Haydar Erol het Schager Compliment uit aan Hilke Schagen-Jansen uit ’t Zand en Nel de Boer uit Burgervlotbrug. Dat was tijdens de Kerstbroodmaaltijd voor de vrijwilligers van Tafeltje Dekje oud Zijpe.

Nel de Boer-Moermond is mede oprichtster, en dit jaar 40 jaar coördinatrice, van Tafeltje Dekje oud Zijpe. Ze geeft leiding aan de maaltijdbezorgers, maakt roosters en heeft contacten met de klanten in haar regio. Met het facilitaire punt van Woonzorggroep Magnushof heeft zij regelmatig contact voor mutaties, waar de maaltijden worden bereidt. 

Hilke Schagen-Jansen is dit jaar 25 jaar coördinatrice van Tafeltje Dekje oud Zijpe. Ze is actief geweest met nieuwe klanten bezoeken, inschrijven en ondersteunen. Ze begeleide de vrijwilligers die de maaltijden bezorgen bij de klanten van Tafeltje Dekje. Ze maakt de roosters van de vrijwilligers die elkedag op pad gaan om de maaltijden te bezorgen bij de klanten.

Nel de Boer-Moermond en Hilke Schagen-Jansen zijn zeer actief geweest voor Tafeltje Dekje gedurende de afgelopen 40 en 25 jaar. Het bestuur van Tafeltje Dekje oud Zijpe is zeer dankbaar voor hun inzet en daarom zijn ze voorgedragen voor het Schager Compliment.

Na 40 jaar stopt het bestuur van Tafeltje Dekje oud Zijpe. De maaltijdbezorging voor de 60 klanten wordt vanaf 1 januari 2024 door Wonen Plus Welzijn gecoördineerd.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl