17°C
Few clouds

Duizendste gratis fiets uitgereikt

Vrijdag 10 juni heeft het team van www.fietsjesvoorminima.nl de 1000ste gratis fiets weggeven. De uitreiking werd gedaan door niemand minder dan Henny Huisman.

Deze fiets is nu van Shanti Therpen (5 jaar oud) en zij is hiervoor opgegeven door de Familie Waanders  van Waanders  Racing Club uit Medemblik. De fiets zelf is gesponsord door de hoofdsponsor Volare Bicycles uit Volendam.

De eerste van de nieuwe duizend gaat naar een jongen met de naam  Milkiyas. Om privacy redenen werden de honneurs waargenomen door Urmie Seedorf van Stichting Ayudame die deze persoon heeft opgegeven. Hij krijgt een nieuwe Postcode Loterij Fiets, gesponsord door een cliënt uit de Edelstenenbuurt  in Hoorn.

Ook zijn shirtjes overhandigd door Sander van Dijk (trainer van het Hovocubo zaalvoetbal team) en Rachid Saidi (Generation Gym uit Zwaag). Een leuk extra cadeautje!

“Op het einde hebben we in het gebouw van Lifebuilders koffie gedronken van Koffie van Hoorn en een lekker gebakje van Banketpartners uit Zwaag. Het was een geslaagde dag met veel blijde gezichtjes en daar doen we het uiteindelijk voor. Henny ging naar huis met een lekkere fles wijn en een mooie bos bloemen voor zijn vrouw, Vok Jong uit Hoorn daarvoor hartelijke dank.”

“Voor ons kon deze dag niet meer stuk we willen iedereen bedanken die dit mede mogelijk gemaakt heeft. Extra bedankje voor de fotograven, de sponsoren en de mensen die aan ons de vele fietsen hebben gedoneerd of geschonken want zonder jullie hadden we dit nooit kunnen doen.”

Namens het team bestaande uit Ralf, Jack, Frank en Johan,

Lida en Jan Kooijman

Foto: Vincent de Vries

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl